Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βίντεο – ντοκουμέντο που ίσως δείχνει τις κινήσεις του παιδοκτόνου

Ένα νέο βίντεο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το σπίτι της οικογένειας Εικοσπεντάκη.

590377801dc5247f688b4701

Οι αρχές παρατηρούν προσεκτικά το βίντεο προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο άνδρας που φαίνεται σε αυτό είναι ο πατέρας της μικρής Στέλλας που την έπνιξε και στη συνέχεια της πέταξε σε κάδο σκουπιδιών λίγο πιο κάτω από το σπίτι που διέμεναν στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να βγαίνει από το σπίτι στις 1.15 π.μ., να στέκεται έξω από τον κάδο απορριμάτων, να πετάει κάτι μέσα σε αυτόν και έπειτα να σκύβει κάτι να παίρνει από κάτω και να συνεχίζει την πορεία του. 

Η αστυνομία μελετά εξονυχιστικά το βίντεο, καθώς -σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας- ο πατέρας φέρεται να ακολούθησε την ίδια διαδρομή κάνοντας στάση στον κάδο της γωνίας του σπιτιού, προκειμένου να πετάξει μια τσάντα με κοσμήματα.

Ο άνδρας στο βίντεο φοράει ανοιχτόχρωμα ρούχα στη συνέχεια έχοντας το αριστερό του χέρι διπλωμένο μπροστά από την κοιλιά του, περπατάει γρήγορα και κατευθύνεται προς την οδό Πραξιτέλους, όπου στη συμβολή της με την οδό Αιόλου βρέθηκε το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού μέσα στον κάδο. 


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…