Στο "κυνήγι" των τρολ ο Τσακνής – Την "πάτησαν" βουλευτές

Ένας ψεύτικος λογαριασμός του Δημήτρη Τσακνή στο

tsaknis dimitiris

Ένας ψεύτικος λογαριασμός του Δημήτρη Τσακνή στο twitter και ένα τιτίβισμα για δήθεν εντολή του για μη απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ της συνέντευξης της Ζωής Κωνσταντόπουλου στην οποία γνωστοποίησε τη συστράτευσή της ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα, στάθηκαν αρκετά για να προκαλέσουν «αναστάτωση» στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός του χρήστη που έκανε το επίμαχο tweet «Η απόφαση να μη μεταδοθεί η συνέντευξη τύπου της κ. Κωνσταντόπουλου από την ΕΡΤ ήταν καθαρά πολιτική, δεν ευθύνεται η διοίκηση του καναλιού!» είναι ψεύτικος, κάτι το οποίο μάλιστα αναγράφεται στο προφίλ του.

310815235000 0586

Το συγκεκριμένο περιστατικό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, όταν την «πάτησαν» δυο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της Λαϊκής Ενότητας.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Κριτσωτάκη και τη Ραχήλ Μακρή.

«Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για την μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνεται η απόψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός», τούιταρε η κα Μακρή.

010915092627 7427

 

Στη Δίωξη ο Τσακνής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ βρέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έκανε καταγγελία για την ύπαρξη πλαστού λογαριασμού με το όνομά του στο Twitter.

«Διερευνούμε την καταγγελία του προέδρου της ΕΡΤ, ενώ επικοινωνήσαμε ήδη με αρμόδιους του Twitter στις ΗΠΑ. Εφόσον βρεθεί εντός 24ωρου ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, που έφτιαξαν τον πλαστό λογαριασμό, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία», τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Η απάντηση της ΕΡΤ

Με αφορμή το θέμα, η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση. Διαβάστε την ολόκληρη:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι: Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι ο “συντάκτης” της “αποκλειστικής” αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την “είδηση” ούτε να  απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση».

 

 

ΦΩΤΟ: (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…