Newsroom

Newsroom

Στο φως οι καταθέσεις δύο εφήβων που σκότωσαν την μητέρα και την αδερφή της κοπέλας

Σοκάρουν οι καταθέσεις των δύο έφηβων δολοφόνων της Βρετανίας που αποκαλύπτουν την ψυχρότητα με την οποία μία 15χρονη με το συνομήλικό της αγόρι έσφαξαν την μάνα και την αδερφή της και στην συνέχεια έκαναν σεξ, μπάνιο και είδαν όλες τις ταινίες της σειράς Twlight.

595242d31dc524cc798b456d

Πρόκειται για την 15χρονη σήμερα Κιμ Έντουαρντς και τον 15χρονο φίλο της Λούκας Μαρκχαμ οι οποίοι κατηγορούνται για τις δολοφονίες της Ελίζαμπεθ και της Κέιτ Έντουαρντς, μητέρας και αδερφής αντίστοιχα της Κιμ, τον Απρίλιο του 2016.

Η Κιμ φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ένας λόγος πίσω από τη δολοφονία είναι ότι η μητέρα της ήταν πιο ευνοϊκή με την αδερφή της παρά με την ίδια.

Από την πλευρά του, ο Λούκας ομολόγησε με ήρεμη φωνή: «Πήγα στο δωμάτιο της μαμάς της και της έκοψα το λαιμό ενώ κοιμόταν στο πλάι και έσφιξα το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι», όπως αποκαλύπτει η βρετανική The Sun, και συνεχίζει:

«Και αφού κατάλαβα πως είχε φύγει, πήγα στο δωμάτιο της Κέιτι, που είναι το ίδιο με της Κιμ και νόμιζα πως την μαχαίρωσε, αλλά… νόμιζα πως την μαχαίρωσα, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος – ήταν αυτή πάνω στο στρώμα – και μετά κάλυψα κι αυτής το πρόσωπο με ένα μαξιλάρι».

Ο Μάρκχαμ παραδέχεται ότι σκότωσε την μητέρα της Κιμ και στην συνέχεια και την Κέιτι γιατί πίστευε ότι όταν ξυπνούσε θα ειδοποιούσε την αστυνομία.

Οι δύο έφηβοι έλαβαν ποινή φυλάκισης 20 ετών τον περασμένο Νοέμβριο.