Στο Εφετείο οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

5a0049811dc524f2108b4757

Κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης είναι οι δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκατηγορούμενος των δυο, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατά του κ. Αντωνόπουλου, είναι ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος καταδικάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 21 ετών χωρίς αναστολή για υπεξαίρεση και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» για την υπόθεση της Energa – Hellas Power.

Κατά την προσαγωγή τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ένας εκ των δύο Αλβανών σε ερώτηση εάν εμπλέκονται στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου απάντησε βρίζοντας (μ.. της μανας σου!) και έστειλε ένα φιλί στις κάμερες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι δυο Αλβανοί μαζί με ένα ακόμη ομοεθνή τους «τρόφιμο» επίσης των φυλακών, ήταν αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από τον Αριστείδη Φλώρο.

Ο τελευταίος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα οι δικαστές να διατάξουν την άμεση μεταγωγή του από το ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται στο δικαστήριο. Νωρίτερα ο συνήγορός του Ηλίας Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η κλήση του εντολέα του δεν έγινε με νόμιμο τρόπο.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…