Newsroom

Newsroom

Στο Δημόσιο 353 απολυμένοι της Αγροτικής Τράπεζας

Το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) αναμένεται να στελεχώσουν 353 απολυμένοι της Αγροτικής Τράπεζας. Πρόκειται για εργαζομένους των κατηγοριών ΤΕ…

ate

Το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) αναμένεται να στελεχώσουν 353 απολυμένοι της Αγροτικής Τράπεζας. Πρόκειται για εργαζομένους των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ της 9Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ οι οποίοι επαναπροσλαμβάνονται, κατόπιν της απόλυσής τους, σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις.

Η υπουργική απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποφασίζουμε την  κατανομή στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να στελεχωθεί το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.4210/2013, τριακοσίων πενήντα τριών (353) διοριστέων των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ της 9Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ οι οποίοι επαναπροσλαμβάνονται κατόπιν της απόλυσης τους σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις.

»Η πρόσληψη των ανωτέρω θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διορισμού όλων των επιτυχόντων του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 8Κ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ στις κενές οργανικές θέσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…