Στο αρχείο οι καταγγελίες Μαρινάκη για "σκευωρία" Καμμένου

Στο αρχείο τέθηκε η μηνυτήρια αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και οι καταγγελίες του ισοβίτη για το Noor1 Ευθύμη Γιαννουσάκη, ότι στήθηκε σκευωρία με τη συμμετοχή του Πάνου Καμμένου, αλλά και της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, προκειμένου να ενοχοποιηθεί ο μεγαλοπαράγοντας, πλέον, του Τύπου για την υπόθεση του ναρκοπλοίου.

592e95301dc524e4278b4908

Όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Κατή στο documentonews.gr, στο κενό έπεσαν παράλληλα και οι μεθοδεύσεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχετικής έρευνας που διενεργούσε ο εισαγγελέας Μπρακουμάτσος.

Ο τελευταίος, αφού έλαβε όλες τις μαρτυρικές καταθέσεις, εξετάζοντας τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, ανάμεσα στους οποίους τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στελέχη του εκδοτικού του συγκροτήματος, τον Ευθύμη Γιαννουσάκη, αλλά και την κυρία Τζίβα, καθώς και τον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη, τον οποίον επίσης ενέπλεκαν στη «συνωμοσία», κατέληξε ότι ουδέν μεμπτό σημειώθηκε κατά τη διερεύνηση της διαβόητης υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, στην επίμαχη εισαγγελική διάταξη του κ. Μπρακουμάτσου για την εισαγγελέα Τζίβα, η οποία συνεχίζει να διερευνά τα… απόνερα του Νοοr ,1 αναφέρεται επί λέξει: «…συνάγεται αβίαστα ότι η μήνυση τoυ Ευθ. Γιαννουσάκη κατά εισαγγελέως πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα είναι παντελώς αβάσιμη, καθόσoν εξ oυδενός στοιχείου πρoέκυψε, έστω και υπόνοια, ότι η ανωτέρω τέλεσε το αδίκημα της απόπειρας κατάχρησης εξουσίας ή της παράβασης καθήκoντος ή oπoιοδήποτε αδίκημα περί την υπηρεσία».

Μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης η δικογραφία διαβιβάζεται αρμοδίως για πειθαρχικό έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων που είχαν την ευθύνη φύλαξης του ισοβίτη Γιαννουσάκη, προκειμένου να ελεγχθούν για τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα (πώς είχε τηλέφωνο και λοιπά). Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα την οποία διενεργεί επίσης η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά για όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Καμμένος για παραλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση του ναρκοπλοίου, ενώ ανοικτή είναι και η έρευνα που διενεργεί από καιρό η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα σχετικά με την χρηματοδότηση του ναρκοφορτίου και την τυχόν διασύνδεση με λαθρεμπορία πετρελαίου. 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…