Στις 10 ή 20 Οκτωβρίου η συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ή την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

57ece1f61dc5242a338b47b5

Την απόφαση αυτή έλαβε σήμερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Διάσκεψη των Προέδρων με το σκεπτικό ότι θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες το σε ποια από τις δύο ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Να υπενθυμίσουμε πως τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών ζήτησε από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συζήτηση για την Παιδεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε έτσι το… γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν αυτός που είχε προτείνει να διεξαχθεί μια συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ ήδη με δηλώσεις του ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τα ΜΜΕ, Νίκος Παππάς έδωσε μια εικόνα για το τί πρόκειται να γίνει.

«Θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» τονίζοντας πως οι ημέρες είναι πολύ κοντά. «Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο» πρόσθεσε.

Είναι πράγματι απορίας άξιο εάν ο κ. Μητσοτάκης θα τολμήσει να αναφερθεί επιτέλους στην «αμαρτωλή Siemens» ή το ΠΑΣΟΚ θα αφιερώσει τουλάχιστον ένα λεπτό για να αναφερθεί στα… εξοπλιστικά.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018