Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της ηλικιωμένης στον Κολωνό

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο Πακιστανών ηλικίας 21 και…

03062014 ali osman1

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο Πακιστανών ηλικίας 21 και 21 ή 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και άλλα αδικήματα. Ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται. Ειδικά ο πρώτος ενέχεται σε πλήθος ληστειών, απόπειρες ληστειών, κλοπές – διαρρήξεις οικιών, ενώ επιπλέον κατηγορείται για τον βιασμό μίας 83χρονης, ύστερα από ληστεία που διέπραξε σε βάρος της.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς δρώντας από κοινού με το συνεργό του, διέπραξαν συνολικά 4 ληστείες και μία απόπειρα σε βάρος ενοίκων σπιτιών, ενώ διέπραξαν ακόμα 3 κλοπές – διαρρήξεις οικιών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:


Α) (επ) ALI (ον) OSMAN του MOHAMMAD SADIK και της SERAI BIBI, που γεννήθηκε το 1993 στο Πακιστάν (συλληφθείς).



B) (επ) ALI ή RIZA (ον) RAZA ή ALI του GHULAM HUSSAIN ή HOUSEIN και της ZAHRA ή JAHRA ή ZAHRA BIBI, που γεννήθηκε το 1990 ή 1993 στο Πακιστάν (μη συλληφθείς).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και στον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…