Newsroom

Newsroom

Στην Αθήνα η FIFA – Ζητά άμεσα μέτρα

Η FIFA απάντησε στη χθεσινή επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη απαντώνταςότι εκπρόσωποί της θα φτάσουν απόψε στην Αθήνα για επαφές με τους θεσμικούς φορείς.

5aa6c2b61dc524b3178b4598 1

Παράλληλα, απευθύνεται προειδοποίηση για σκληρές και αυστηρές τιμωρίες από την ΕΠΟ, αφού είναι ο αρμόδιος φορέας για να επιληφθεί των θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Η επιστολή της FIFA

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιβεβαιώνω την παραλαβή της επιστολής σας, με ημερομηνία 12.03.18, το περιεχόμενο της οποίας έλαβε τη δέουσα προσοχή.

Η FIFA βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την UEFA, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα, μετά από όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το βράδυ, η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, υπεύθυνη για την επίβλεψη και παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος και απόψε μια αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους εμπλεκόμενους φορείς με όσα διαδραματίζονται.

Επιβεβαιώνοντας ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά συνέβησαν στο πλαίσιο μίας εθνικής διοργάνωσης και επομένως οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα επιβληθούν άπτονται της δικαιοδοσίας της ΕΠΟ, η FIFA απαιτεί μία ασυμβίβαστη και ισχυρή προσέγγιση στην προσπάθεια εξολόθρευσης όλων των μορφών βίαιων πράξεων στο ποδόσφαιρο».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…