Newsroom

Newsroom

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δολοφόνων του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο δραστών της ανθρωποκτονίας του 46χρονου αρχιμανδρίτη στον Γέρακα.

58cbdf511dc524c1328b472b

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ALI NESHAN του MUHAMMAD MAJEED , γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν.

RAFIQUE ή NASER AZEEM του MUHAMMAD RAFIQUE, γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος ιερέας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στην κρεβατοκάμαρα του, φορώντας το πάνω μέρος της πιτζάμας του και τα εσώρουχα του. Οι δράστες τον είχαν φιμώσει με πανιά, δένοντας με ένα σχοινί το στόμα του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα χείλη και τα ούλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία έφυγαν από τη χώρα την ίδια μέρα που διαπράχθηκε το έγκλημα. Μάλιστα, φέρεται ότι οι δυο άνδρες ήταν γνωστοί του ιερωμένου και πιθανότατα ήταν το θύμα που τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος την ημέρα της δολοφονίας.

Ο 47χρονος ιερωμένος είχε ευρύ κοινωνικό περίγυρο με αφορμή το φιλανθρωπικό έργο που επιτελούσε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Πεντέλης. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν εντοπίσει ίχνη δύο δολοφόνων στο μικρό διαμέρισμά του ο οποίος έδωσε μάχη μαζί τους αφού τους αντιστάθηκε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…