Newsroom

Newsroom

ΣτΕΧΤΑ δικαστών, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Φάκελος δικαιοσύνη: Μια σέχτα ανώτατων δικαστών παρασέρνει τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης σε επικίνδυνες ατραπούς. Αρνούνται να δηλώσουν στο πόθεν έσχες περιουσιακά στοιχεία, κινητά αντικείμενα αξίας και ρευστό χρήμα. Αρνούνται να εξεταστούν οι δηλώσεις τους από την αρμόδια επιτροπή και να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους άλλους Έλληνες. Την ίδια ώρα η… υπόλοιπη Δικαιοσύνη αποστασιοποιείται όλο και περισσότερο από την κοινωνία. Δικαστικές αποφάσεις χαϊδεύουν τους εγκληματίες του λευκού κολάρου ενώ η αυστηρότητα εξαντλείται στον απλό πολίτη.

59eb45621dc5240c028b45d1

-Αποκάλυψη: «Ανέστησαν» συγγραφέα για να μην πληρώνουν ΔΕΗ. Έβγαλαν στο όνομά του κοινωνικό τιμολόγιο!

-Αλέξης Τσίπρας: Από το Λευκό Οίκο στο …Χίλτον. Η προσγείωση στην αξιολόγηση και τα σχέδια για την απόδοση κοινωνικού μερίσματος.

-Έρευνα : Παράνομα και επικίνδυνα τα μισά φυτοφάρμακα στην Ελλάδα

-Κωνσταντίνος Σύρος: «Γιατί καλλιεργώ χασίς στο μπαλκόνι μου». Ο πρόεδρος του συνδέσμου ασθενών υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης, μιλά για την άγνοια και την προκατάληψη που οδηγούν σε αδιέξοδο χιλιάδες ασθενείς.

-Δημήτρης Αβραμόπουλος: Επίτροπος, μόνος, ψάχνεται. Οι περιπλανήσεις Αβραμόπουλου από την «εβδομάδα Τσίπρα» στην «εβδομάδα Κυριάκου» αναζητώντας μια θέση στον ήλιο της Αθήνας.

-Παιδεία: Ο μύθος των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Πιέζουν να ανοίξουν στην Ελλάδα ενώ βάζουν λουκέτο στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

-Μάλτα: Η μαχητική δημοσιογραφία (δεν) τινάζεται στον αέρα. Η δολοφονία της 53χρονης ρεπόρτερ Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία ήταν προμελετημένη δολοφονία με σκοπό να σωπάσει για πάντα. Οι άνθρωποι που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και καταδικάζουν τη δολοφονία της είναι οι ίδιοι που η Γκαλιζία κατήγγειλε για διαφθορά.

-Καταλονία: Ποιοι είναι και τι θέλουν οι εθνικιστές. Η χαρτογράφηση των μεγαλύτερων αποσχιστικών κομμάτων και φορέων που δρουν στην Καταλονία.


Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…