Στέλεχος των ΑΝΕΛ θυμίζει στον "φασίστα" Βορίδη τι γινόταν στα Εξάρχεια επί Σαμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το στέλεχος των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας θυμίζει στον Μάκη Βορίδη ποια ήταν η κατάσταση που επικρατούσε στα Εξάρχεια επί κυβερνήσεως Σαμαρά.

59ae92f61dc524841c8b45b3

Αφορμή για τα όσα έγραψε για τον «φασίστα» Βορίδη ο περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Αττικής και «ΑΝΕΛίτης» Γιάννης Μοίρας στάθηκε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ πως επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά δεν γινόταν ό,τι γίνεται σήμερα στα Εξάρχεια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«”Επί κυβερνήσεως Σαμαρά δεν γίνονταν αυτά” είπε χθες στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης, αναφορικά με τα κρούσματα πρόκλησης επεισοδίων, βίας και ζημιών στην περιοχή των Εξαρχείων. Δίχως αντίλογο από τους παρουσιαστές, οι οποίοι αντιθέτως τον σιγοντάριζαν», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μοίρας και προσθέτει: «Είναι γνωστό ότι οι φασίστες είναι ψεύτες. Ο Μάκης Βορίδης είναι σίγουρα φασίστας (μια φορά φασίστας, για πάντα φασίστας, ως γνωστόν). Είναι όμως και ψεύτης; Ίσως είναι απλώς αμνήμων ή ακόμη χειρότερα, επιλήσμων».

Στη συνέχεια το στέλεχος των ΑΝΕΛ θυμίζει με διάφορα links από ενημερωτικά sites «όχι προσκείμενα προς το ΣΥΡΙΖΑ», το τί γινόταν στα Εξάρχεια.

Ο Μοίρας καταλήγει: «Εκτός ελέγχου λοιπόν η κατάσταση την εποχή των “σερίφηδων” της ΝΔ. Αλλά ας το δούμε λίγο υπό το πρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

– Όταν επί ΝΔ έχουμε επιθέσεις, βία και ζημιές στα Εξάρχεια, φταίει η Αριστερά που τα υποθάλπει πολιτικά, αν δεν τα υποκινεί.

– Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε επιθέσεις, βία και ζημιές στα Εξάρχεια, φταίει πάλι η Αριστερά που τα ανέχεται και δεν τα καταστέλλει.

Και οι “σερίφηδες” κύριε;

Που βρίσκονταν την περίοδο 2012-2015;

Που βρισκόταν η ΠΟΑΣΥ να οργανώσει συναυλίες νόμου και τάξης;

Πως εγγυώνται τώρα και δεσμεύονται για πάταξη του φαινομένου;

Ερωτήματα υπάρχουν. Βάσιμα και αυτονόητα.

Οι Βορίδηδες της ΝΔ θα απαντήσουν; Και αν όχι αυτοί, μήπως μπορεί το άτυπο Γραφείο Τύπου τους στο μιντιακό συγκρότημα του Νέου Φαλήρου;».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων