Στεφανάκης για Φαίη: "Της έδωσα ένα χαστούκι και μια δυο γροθιές…" (video)

Με μία συγγνώμη προς τους γονείς της Φαίης, ξεκίνησε την απολογία του ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ρίχνοντας τις ευθύνες στην αδερφή…

stefanakis

Με μία συγγνώμη προς τους γονείς της Φαίης, ξεκίνησε την απολογία του ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ρίχνοντας τις ευθύνες στην αδερφή της Μάνια, η οποία όπως είπε έβαλε το ζευγάρι να τσακωθεί, με το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα, τον θάνατο της Φαίης δηλαδή, μετά από ξυλοδαρμό τον Απρίλιο του 2013.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα δεν ήθελα να σκοτώσω τη Φαίη. Τη Φαιη τη γνώρισα μέσω της Μαριαλένας στο μαγαζί που δούλευε. Εκεί στο μπαρ αυτό, έρχονταν τα κορίτσια. Η Μάνια με μια φίλη της. Γνώρισα την αδερφή της. Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα μου αρέσει η Φαίη, μου τη γνώρισαν και κάναμε σχέση”, είπε ο Στεφανάκης στο δικαστήριο και πρόσθεσε:

“Η Μάνια κάποια στιγμή χώρισε και μας είπε ένα βράδυ έχω ανάγκη από παρέα να έρθω μαζί σας. Δεν ήθελα πολύ, αλλά αφού μας είπε ότι θέλω παρέα, είπα οκ. Είχα καταλάβει ότι είναι πολύ διαχυτική μαζί μου, αλλά έλεγα τέλος πάντων. Ήπιαμε δυο τρία ποτά. Μετά έρχονται άλλα ποτά, μετά ξανάρχονται και έλεγαν ότι τα στέλνει ο τσεκαδόρος”.

Ο Στεφανάκης, είπε στο δικαστήριο ότι όταν πήγε στον τσεκαδόρο να τον ρωτήσει εκείνος του είπε:  “Μα δεν τα έχω στείλει εγώ τα κερνάει η Μάνια”.

“Φύγαμε από το μαγαζί, ήμασταν με το δικό της αυτοκίνητο. Φτάνουμε στο σπίτι και μου ζήτησε να την ανεβάσω πάνω. Εκεί μου ρίχθηκε, της είπα ότι είναι κάτω η αδερφή σου, ωστόσο φιληθήκαμε. Την άλλη μέρα την παίρνω τηλέφωνο και της λέω μη με εκθέσεις στο Φαιάκι. Αυτή μου είπε έλα να μιλήσουμε, έλα να τα βρούμε. Αυτό ήταν το λάθος που πήγα”.

Ο κατηγορούμενος, είπε ότι η Μάνια είχε αρχίσει να κατηγορεί τη Φαίη ότι πάει με παντρεμένους και ήθελε να τους χωρίσει. “Μια μέρα τις φωνάζω και τις δυο. Λέω στη Φαιη βρες ένα άλλο παιδί γιατί είμαι πολύ μ@λ@κ@ς, γιατί έχω κάνει κάτι με την αδερφή σου. Φώναζε η Φαίη, ζήτησα συγγνώμη και έφυγα. ¨Ήμουν ερωτευμένος με τη Φαίη, άλλα έκανα λάθος, που πήγα με τη Μάνια. Μια βδομάδα μετά με παίρνει η Φαίη και μου λέει θέλω να τα ξαναβρούμε, σε θέλω. Αλλά δεν θέλω σχέση με την αδερφή μου. Της είπα εντάξει, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξει. Αυτή είπε όχι.

 

 

Η περιγραφή του ξυλοδαρμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μια βδομάδα που είχε χωρίσει με τη Φαίη, όπως ο ίδιος είπε βρισκόταν με τη Μάνια.

“Η Μανια βιδώθηκε. Μετά την επανασύνδεσή μου άρχισε το μαρτύριό μου, η Μανια με ακολουθούσε παντού και ήθελε να με χωρίσει και το βράδυ πριν το περιστατικό, ήρθε μαζί με μια φίλη της στο σπίτι του Σαρρέλη (κολλητός του και συγκατηγορούμενος) και άρχισε να μου λέει έλα σε ένα πάρτι σε βίλα στη λούτσα και δεν θα σε ξαναενοχλήσω”.

Ο Στεφανάκης μου απάντησε ότι δεν θα πάει. Αυτή του είπε ότι η Φαίη τον κοροϊδεύει και τα έχει με άλλους και με έναν παντρεμένο.

“Ήμουν πολύ θυμωμένος. Αυτή πήρε την αδερφή της και της είπε ότι εγώ έχω πάει 10 φορές με τον Βαγγέλη και σου λέει  ψέματα ότι είναι μόνο μια φορά και με αυτές τις φίλες τις χορεύτριες, που έχει κάνουν όργια”

Η Φαίη εξοργίστηκε και τον πήρε τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου και τον έβριζε χυδαία. Πήγε και έξω από το σπίτι στη Νέα Μάκρη, άρχισε ο καυγάς.

“Πήγα σπίτι της, βγήκαμε από το αυτοκίνητο άρχισε να με  χτυπάει. Μου είπε ότι η Μάνια μου τα είπε όλα”,

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η Φαίη τον χτύπησε και αυτός θόλωσε και την χτύπησε.

“Της έδωσα ένα χαστούκι και μια δυο γροθιές αλλά όχι 39 χτυπήματα. Τρελάθηκα όταν την είδα κάτω. Κοίταξα άν ανέπνεε και αν έχει γυρίσει η γλώσσα της. Την έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγα στο Σαρρέλη και του λέω μ@λ@κ@, τη χτύπησα. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και δεν είχαν ούτε φορείο. Δεν μπορούσα να πάρω τον μπαμπά της. Οπότε πήρα τη Μάνια. Συναντηθήκαμε στην Εθνική Άμυνα.

“Κοίτα να δεις Μάνια δεν ξέρω τι να πω στον μπαμπά σου. Κάτι πρέπει να πω. Θα πω την αλήθεια. Αυτή είπε μην πεις τι  έγινε και θα τα διορθώσω όλα εγώ. Πήγα στο νοσοκομείο έκλαιγα πολύ έλεγα τι έκανα στο κοριτσάκι μου. Αυτή είπε κάτσε με τη Φαιη και θα το φτιάξω εγώ και θα τα πω εγώ στον μπαμπά μου”.

Σύμφωνα με τον Β. Στεφανάκη, στη συνέχει έφυγε από το νοσοκομείο και την άλλη μέρα πήγε και άκουσε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ότι είναι σοβαρά και χρειάζεται μεταμόσευση.

“Δεν φαντάστηκα ότι είχα κάνει τόσο κακό με λίγες μπουνιές. Πήρα τη μανα μου κα τον πατέρα μου. Μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι μπήκε στην εντατική και ότι χρειαζόταν μεταμόσχευση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι 4-5 μέρες πριν από το συμβάν, είχαν πέσει με τη μηχανή και είχαν χτυπήσει με τη Φαίη (υποστηρίζοντας ότι τα χτυπήματα στο σώμα της ήταν από το ατύχημα και όχι από τον ξυλοδαρμό.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε πώς έβρισκε λεφτά για καφέ και εξόδους, ενώ ήταν άνεργος, αλλά και αν έπαιρνε συμπληρώματα διατροφή και ουσίες, καθώς ήταν μπόντιμπίλντερ.

Ρωτήθηκε επίσης αν είχε εμπλακεί ξανά σε καυγά και ανέφερε ότι άλλη μια φορά είχε χτυπήσει κάποιον, που είχε χουφτώσει τη Φαίη έξω από ένα περίπτερο. Ο κατηγορούμενος, αναφέρθηκε και στο ότι τον αναφέρουν ως χρυσαυγίτη και είπε ότι είχε εμπλακεί σε έναν πολιτικό καυγά. “Με βάφτισαν χρυσαυγίτη. Είχαμε παρεξήγηση και αυτός έβαλε 20 άτομα. Είπε ότι το εκμεταλλεύθηκαν πολιτικά”.

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας