Newsroom

Newsroom

Σούπερ Λιγκ: "Άλωσε" την Τούμπα με ανατροπή ο ΠΑΟ – Στα "αστέρια" η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τον ΠΑΟΚ στο Europa League, δίνοντας την πρώτη θέση των πλέι οφ και το εισιτήριο για τον γ΄ προκριματικό του Champions League στην ΑΕΚ.

592f230f1dc52447548b4756

Οι ελλιπέστατοι «πράσινοι» νίκησαν τη μακεδονική ομάδα στην Τούμπα με 3-2, την ώρα που η ΑΕΚ περνούσε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη με 2-1 επί του Πανιωνίου, κι έκλεισαν εμφατικά την εφετινή περίοδο.

Στο 20΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τρομερό γκολ του Μπίσεσβαρ, ο οποίος με απίθανο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 25 μέτρα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα με ένα επίσης εντυπωσιακό γκολ του Κλωναρίδη, ο οποίος στο 28΄ δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Λουντ, προχώρησε και από πλάγια δεξιά θέση τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ, νικώντας τον Μπρκιτς για το 1-1.

Ο Ενρίκε έγραψε το 2-1 στο 68΄, ύστερα από τραγικό σφάλμα του Κουτρουμπή, όμως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ισοφάρισε με τον Λουντ στο 79΄ παίροντας μεγάλη νίκη με 2-3 με τον Μολίνς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κλείνοντας εντυπωσιακά τη σεζόν.

Την πρώτη θέση στα play off της Super League πήρε η ΑΕΚ μετά το 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Σέρχιο Αραούχο μπορεί στη διάρκεια του ματς να είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο, στην… τρίτη και… φαρμακερή έδειξε την κλάση του και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη νίκη επί του Πανιωνίου από την έναρξη της σεζόν, αλλά πολύ περισσότερο της έδωσε τη δυνατότητα να παίξει στον προκριματικό του Champions League στα τέλη Ιουλίου.

Ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μασούρα στο 21΄ με σουτ στη γωνία του Ανέστη, μετά από μεταβίβαση του Μπεν.

Στο 34΄ ο Μάνταλος πλάσαρε τον Γιαννιώτη, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Αραούχο κάνοντας το 1-1.

Τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος διαφορποιήθηκαν μετά την αποβολή του Μπεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 57΄ αλλά στο 64΄ έμεινε και η ΑΕΚ με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα (κάτι είπε στον βοηθό διαιτητή).

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραούχο στο 75΄, με τον Αργεντινό να πλασάρει άουτ σε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη. Ο ίδιος, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω» στο 81΄, όταν με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και έστειλε την ομάδα του Χιμένεθ στα αστέρια με το τελικό 2-1.

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…