Σούπερ ανταλλαγή στο ΝΒΑ: Ο Αϊζάια Τόμας στους Λέικερς

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία ανταλλαγών στο ΝΒΑ, Καβαλίερς και Λέικερς συμφώνησαν, με την είδηση να πέφτει σαν... βόμβα.

5a7c9fab1dc52475688b46dd

Συγκεκριμένα, οι Καβς παραχώρησαν στους Λέικερς τους Αϊζάια Τόμας και Τσάνινγκ Φράι, μαζί με μία επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2018. Ως αντάλλαγμα, η ομάδα του Κλίβελαντ πήρε τους Τζόρνταν Κλάρκσον και Λάρι Νανς.

Οι Καβαλίερς είχαν αποκτήσει τον Αϊζάια Τόμας τον περασμένο Αύγουστο από τους Σέλτικς, στο μεγαλύτερο “deal” του καλοκαιριού, ικανοποιώντας ουσιαστικά το αίτημα του Κάιρι Ίρβινγκ να γίνει ανταλλαγή.

Λόγω τραυματισμού, όμως, ο Τόμας έπαιξε μόνο στους τελευταίους 15 αγώνες των Καβαλίερς, έχοντας μέσο όρο 14,7 πόντους. Ο ατζέντης του Αϊζάια Τόμας, Άαρον Γκούντγουιν, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για μετακόμιση του πελάτη του στους Λέικερς:

«Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φθάσει στο επίπεδο που ήταν. Είναι ένας παίκτης που θέλει την μπάλα. Στο Κλίβελαντ η μπάλα είναι του ΛεΜπρον κι αυτό δεν δούλευε, όπως φάνηκε. Είχα αρκετές συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή των Καβς, Κόμπι Όλτμαν, κατά τις οποίες έγινε ξεκάθαρο πως, με το υπάρχον σύστημα, η συνέχιση της συνεργασίας δεν ήταν επωφελής για καμία από τις δύο πλευρές. Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για τον Αϊζάια».

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…