Σώος βρέθηκε πριν από λίγο ο 15χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Γλυφάδα

Ευτυχή κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 15χρονου Αλέξη που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα από το σπίτι…

Ευτυχή κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 15χρονου Αλέξη που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα από το σπίτι του, αφήνοντας μάλιστα πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε την πρόθεσή του αλλά και τον σκοπό του να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ακριβώς λόγω αυτής της πρόθεσης, όπως εκφραζόταν στο σημείωμα, στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και πλήθος περιπολικών της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης άρχισαν να πραγματοποιούν αναζητήσεις από την Γλυφάδα μέχρι και την Βάρη. Ο 15χρονος εξαφανίστηκε με το ποδήλατό του, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, εντοπίστηκε μία ώρα μετά την εξαφάνισή του 3-4 χλμ. μακριά από το σπίτι του σε παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Παράλληλα, με τις αναζητήσεις, στο σημείο παρέμειναν δύο άντρες της Ασφάλειας και νωρίτερα το μεσημέρι, που εμφανίστηκε ο 15χρονος για να το πάρει, τότε οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, τον απέτρεψαν από το να φύγει και τον πήραν μαζί τους στο Τμήμα, όπου αναμένεται να μεταβεί και ειδικός παιδοψυχολόγος για να τον βοηθήσει. Ο νεαρός περιπλανιόταν επί ώρες πεζός στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο είναι απολύτως εντάξει στην υγεία του, ενώ ευτυχώς μπήκε τέλος έτσι στην αγωνία της οικογένειάς του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…