Newsroom

Newsroom

Σόφη Πασχάλη: Με λένε διπρόσωπη, λένε να ψοφήσω – Δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα

Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού Survivor Σόφη Πασχάλη, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα περιστατικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για την αποχώρησή της αλλά και όσα έχει ακούσει μετά την φυγή της από τον Άγιο Δομίνικο.

58dab5001dc52440568b464e

«Δεν υπάρχει σε εικόνα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο. Όποτε ερχόταν κοντά η κάμερα σταματούσαμε να μιλάμε. Δεν έγινε αποκάλυψη. Ήταν ένα περιστατικό, ένα γεγονός. Δεν είναι ούτε το ψάρι, ούτε η βάρκα. Αυτά τα έφερα ως παράδειγμα. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα γιατί δεν υπάρχει η εικόνα. Αν θέλουν να συνεχίσουν να με βρίζουν, ας συνεχίσουν να με βρίζουν», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει και έχει διαβάσει μετά την αποχώρησή της. «Με λένε διπρόσωπη, λένε να ψοφήσω. Δεν είναι ωραίο το bullying. Υποφέρουμε μέσα εκεί. Δεν ξέραμε τίποτα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες», είπε.

«Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις πως λατρεύουν να σε μισούν. Όταν άνοιξα το τηλέφωνό μου και είδα τι συμβαίνει, είπα μέχρι και ότι δεν θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Σαφέστατα και ενοχλήθηκα», συμπλήρωσε για το «κράξιμο» που δέχτηκε στα social media.

Τέλος η γυμνάστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη. «Ο πρώτος που τόλμησε να κάνει κάτι εκτός ορίων ήταν ο Χρανιώτης».


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…