Newsroom

Newsroom

Σκαπτικό μηχάνημα στον Δ. Ζαχάρως έκανε "φτερά"

Σοβαρά  είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρόνοπουλο και τους υπηρεσιακούς του παράγοντες ,…

gkreinter

Σοβαρά  είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρόνοπουλο και τους υπηρεσιακούς του παράγοντες , σχετικά με την τύχη ενός μηχανήματος έργου (διαμορφωτή γαιών – γκρέϊντερ) που παραχωρήθηκε στον δήμο την περίοδο 2004-2005 από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλείας.

Ο έκπτωτος δήμαρχος , ο νυν αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες αρνούνται να αποκαλύψουν για το που βρίσκεται σήμερα το μηχάνημα ακόμη και στα γραπτά ερωτήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών , προβάλλοντας αόριστες  δικαιολογίες.

Σύμφωνα με το ΑΠ: 335454/5896 – 9.12.2014 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το www.apokalypseis.com  οι αρμόδιοι  ζητούν να μάθουν την τύχη του συγκεκριμένου μηχανήματος έργων αλλά  δεν λαμβάνουν καμία απάντηση από τον δήμο Ζαχάρως.


«Στην προσπάθεια υπαλλήλων της υπηρεσίας μας για την αναζήτηση του συγκεκριμένου μηχανήματος έργων , μας αναφέρθηκε ότι το έχετε σε συνεργείο για την επισκευή του , χωρίς να προσδιοριστεί ποιο είναι το συνεργείο παρότι σας ζητήθηκε. Το ίδιο επαναλήφθηκε και όταν ο διευθυντής της υπηρεσίας, ζήτησε τηλεφωνικά από τον κ. δήμαρχο να ενημερωθεί για την θέση και παραμονή του συγκεκριμένου μηχανήματος έργου.» – αναφέρει το έγγραφο .        

Σημειώνεται ότι για την τύχη του γκρέϊντερ , η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον δήμο Ζαχάρως και στις 4.10.2013 με το ΑΠ: 262270/4396 έγγραφο της , αλλά και τότε δεν έλαβε καμιά απάντηση …  

« Εχουμε προθεσμία 20 ημερών να απαντήσουμε για το που βρίσκεται στο μηχάνημα.  …» – ανέφερε μεταξύ άλλων o νέος δήμαρχος της Ζαχάρως Νίκος Φάμελος και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες .

« Πριν από ένα μήνα υπάλληλοι της υπηρεσίας μας πήγαν στην Ζαχάρω και αναζήτησαν το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά οι υπηρεσιακοί παράγοντες απάντησαν ότι μόνο ο κ. Χρονόπουλος γνώριζε για το που βρισκόταν αυτό . Ηρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χρονόπουλου και μου είπε ότι δεν θυμόταν σε ποιο συνεργείο βρισκόταν το μηχάνημα και ότι άμεσα θα με ενημέρωνε . Δυστυχώς δεν το έπραξε μέχρι σήμερα. Μετά από αυτά θα πράξουμε τα νόμιμα ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί εγγράφως και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας. Πρώτη φορά μας συμβαίνει κάτι τέτοιο…» – ανέφερε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Καλογερόπουλος .

ΠΗΓΗ: apokalypseis.com

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…