Σκάνδαλο με παράνομες συνταγογραφήσεις στο νοσοκομείο Ιωαννίνων – Σε προσωρινή αργία, "γαλάζιος" γιατρός

Σε προσωρινή αργία τέθηκε «γαλάζιος» γιατρός στο νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς φέρεται να συμμετείχε στο σκάνδαλο με τις παράνομες συνταγρογραφήσεις.

59d6348d1dc5247c638b47a8

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το left.gr, πρόκειται για τον γιατρό Φίλιππο Σιάκα, πολιτευτή της ΝΔ (στις εκλογές του 2012 έχασε την έδρα για μερικές εκατοντάδες ψήφους ενώ ήταν ξανά υποψήφιος τον Γενάρη του 2015).

Ο γιατρός, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων για έναν μήνα από το διοικητή του νοσοκομείου ενώ ταυτόχρονα παραπέμφθηκε στο ανώτερο πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) το οποίο θα συνεδριάσει εντός του μήνα.

«Ο κ. Σιάκας, ο οποίος παρουσιάζεται από τοπικές ιστοσελίδες ως «ξεχωριστή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα» και ως πιθανή επιλογή υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ για το δήμο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, φαίνεται ότι διέπρεψε στο γνωστό «σπορ» της συνταγογράφησης επιθεμάτων κατακλίσεων, με τη χρήση της ίδιας (πλαστής) φωτογραφίας, σε δεκάδες ασθενείς, οι οποίοι… δεν είχαν κατακλίσεις», γράφει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του ρεπορτάζ.



Εν τω μεταξύ, η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την παραπομπή σε δίκη ενός άλλου «γαλάζιου» στελέχους. Ο λόγος για τον πρώην νομάρχη και δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη ο οποίος θα καθίσει στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για έργο «φάντασμα» χιλιάδων ευρών.

Μάλλον η… «Αριστεία» ρέει άφθονη στη ΝΔ.  

Διαβάστε: Στο σκαμνί για έργο «φάντασμα» χιλιάδων ευρώ πρώην «γαλάζιος» νομάρχης

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…