Newsroom

Newsroom

Σκάνδαλο με κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ

Στην δικαιοσύνη θα απευθυνθεί η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ μετά το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΕΠΟ το οποίο αποκαλύφθηκε την Πέμπτη.

58b93f981dc52434358b46e8

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ. 

Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. 

Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ

Να σημειωθεί ότι κάποια άτομα είχαν καταλάβει εδώ και λίγο καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport». Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Γιάννη Δρόσο, που απευθυνόμενος στο Συμβούλιο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε πει χαρακτηριστικά: «Νιώθω ότι παρακολουθούμαι»! Έτσι, η ΠΔΕ πήρε την απόφαση να αναθέσει σε εταιρεία την έρευνα των γραφείων και προέκυψαν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…