Newsroom

Newsroom

Σκαλοπάτι ο Ολυμπιακός για Μίτσελ

Το όνειρό του να δουλέψει κάποια στιγμή σε κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο αποκάλυψε ο Μίτσελ στην ισπανική εφημερίδα «ΑΒC». Ο ισπανός…

mitsel 0

Το όνειρό του να δουλέψει κάποια στιγμή σε κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο αποκάλυψε ο Μίτσελ στην ισπανική εφημερίδα «ΑΒC». Ο ισπανός τεχνικός μίλησε για την σκληρή κριτική που δέχτηκε στην αρχή της θητείας του στον Ολυμπιακό και έστειλε μήνυμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι η ομάδα του δεν θα είναι βολικός αντίπαλος στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Στην ηλικία μου δεν υπάρχει λόγος να είμαι ντροπαλός. Οπότε, μπορώ να πω ότι πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να εργαστώ σε κάποια μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Μίτσελ.
Ο Ισπανός σχετικά με την απόλυση του από τη Σεβίλλη συμφώνησε ότι «ουδείς προφήτης στον τόπο του» και εξέφρασε την ικανοποίηση του στον Ολυμπιακό: « Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Και εκεί βέβαια συνέβη ό,τι συνήθως με έναν καινούργιο προπονητή από το εξωτερικό. Υπήρξαν πολλές αμφιβολίες. Τώρα όμως όποτε βρίσκομαι στον δρόμο και ειδικά στον Πειραιά, με σταματούν και μου λένε “σε ευχαριστούμε”, ενώ άλλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Ακόμα και οι αρθρογράφοι στον Τύπο που αρχικά εξέφραζαν αμφιβολίες, τώρα έχουν την ειλικρίνεια να γράφουν κείμενα διαφορετικά και να μου ζητούν συγγνώμη».

Τι έχει αλλάξει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό;
«Ο Ολυμπιακός ήταν μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, αλλά του έλειπε η αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει ήταν η νοοτροπία. Πριν έρθω, όταν έπαιζαν στην Ευρώπη, ήταν σε μία παθητική φάση αναμονής. Τώρα όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν πάει ένα βήμα παραπάνω. Πιστεύουν στις ικανότητες τους. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στους 16 και το καταφέραμε», υπογράμμισε ο κόουτς του Ολυμπιακού και έστειλε μήνυμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα στη διοργάνωση, αλλά οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να ξέρουν πως μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, μα θα πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα είμαστε ένας καθόλου βολικός αντίπαλος».
Ακόμα έκανε πρόβλεψη για την πρώην του ομάδα τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Αυτή τη στιγμή βλέπω τη Ρεάλ ως την πιο δυνατή στην Ευρώπη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο. Δεύτερη σε δυναμικότητα βλέπω την Ατλέτικο. Μου αρέσει πιο πολύ ακόμα και από τη Μπάγερν, επειδή είναι η προσωποποίηση της συλλογικότητας. Είναι πραγματική ομάδα. Θεωρώ ότι και η Ατλέτικο έχει πιθανότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο».

Οσον αφορά στη «Χρυσή Μπάλα» ο Μίτσελ είπε:
« Πρέπει να την κατακτήσει κάποιος Ισπανός παίκτης. Δεν γίνεται να έχει κατακτήσει η Εθνική όλους αυτούς τους διαδοχικούς τίτλους και εμείς οι ίδιοι αντί να στηρίζουμε έναν Ισπανό, να κάνουμε καμπάνιες υπέρ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι οι οποίοι δεν λέω ότι δεν το αξίζουν».

Ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και για την κλήρωση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
« Ο Ολυμπιακός σπάει τα ρεκόρ, γιατί οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι έχουμε μία συνέπεια στη δουλειά, μία δύναμη και μία πολύ μεγάλη όρεξη για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι όλα αυτά δείχνουν πως είμαστε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα», υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Αναφερόμενος στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Είναι μία ομάδα η οποία διαθέτει καλούς παίκτες, όπως είναι οι Ντε Βισέντι, Ιλιτς, Κοροβέσης. Ακόμα έχει έναν προπονητή ο οποίος μας γνωρίζει τέλεια. Οι χαμηλές τιμές των εισιτηρίων είναι ένα κίνητρο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να γιορτάσουμε την πρόκρισή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έπειτα, τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ όμορφος αποχαιρετισμός για τα Χριστούγεννα».

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα σαν αλλαγή στο ματς με τον Αρη, ο Μίτσελ απάντησε: «Πάντα, το επαναλαμβάνω όποτε με ρωτάνε για τον Ιμπαγάσα. Όποιος ξέρει καλό ποδόσφαιρο δεν το ξεχνάει ποτέ».

Πάντως ο Ιμπαγάσα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης (19.30). Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τους Χολέβα, Παπαδόπουλο, Τόρες. Στην 18άδα επέστρεψαν οι Φουστέρ και Σαλίνο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτης και οι Μετζανί, Γιαταμπαρέ. Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.
Η 18άδα: Ρομπέρτο, Μέγερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μπονγκ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Ο Ολυμπιακός έχει ορίσει φθηνά εισιτήρια στην προσπάθεια να γεμίσουν οι φίλαθλοι το «Γ. Καραϊσκάκης». Τιμώνται: 5, 10,15, 50 ευρώ( VIP) και παιδικά (έως 15 ετών) 1 ευρώ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκονται διαρκώς δίπλα στα παιδιά και σε όσους έχουν ανάγκη. Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός θα ανοίξει ξανά, για το διάστημα αυτό των εορταστικών ημερών, την «Ερυθρόλευκη Αγκαλιά Αγάπης». Με συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Γ. Καραϊσκάκης, η ΠΑΕ παρουσίασε το πλάνο της για σειρά φιλανθρωπικών δράσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ