Newsroom

Newsroom

ΣΚΑΪ: Οι Έλληνες "κόβουν" βασικά αγαθά, όπως το… ουίσκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από την Τρίτη η έρευνα της Nielsen σχετικά με τις πτωτικές τάσεις που καταγράφονται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ βασικών αγαθών.

59a002561dc5246a128b49cc

Βέβαια, στα βασικά αγαθά συμπεριλαμβάνονται και τα… οινοπνευματώδη ποτά όπως το ουίσκι!

Αυτή λοιπόν την έρευνα προφανώς και θα την έπαιρνε ο ΣΚΑΪ και θα την μετέτρεπε σε μια τεράστια τραγωδία της ελληνικής κοινωνίας.

Το ότι υπάρχει μια γενικότερη πτώση στην κατανάλωση προϊόντων συμπεριλαμβανομένων και βασικών αγαθών είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Πώς να μην υπήρχε άλλωστε μετά από την τεράστια πτώση μισθών και συντάξεων και τη συνεχόμενη αύξηση των τιμών στα προϊόντα;

Το ζητούμενο είναι όμως πως μεταξύ των βασικών αγαθών είναι και το… ουίσκι! Ο ΣΚΑΪ έφτιαξε φυσικά για τη συγκεκριμένη περίσταση μια από τις αγαπημένες του κάρτες.


Με τεράστια κεφαλαία γράμματα η φράση «Πτώση στην κατανάλωση βασικών αγαθών» και με τα μικρούλια οι κατηγορίες των «βασικών» αγαθών. «Στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, σημαντικές απώλειες σε αξία συνεχίζουν να παρουσιάζουν οι κατηγορίες του Γάλακτος (-8,6%), το Συσκευασμένο ψωμί (-5,3%), καθώς και το Ουίσκι (-6,8%)», αναφέρει η έρευνα.

Όπως βλέπετε λοιπόν, το ουίσκι είναι τελικά βασικό αγαθό. Ας πιούμε για να… ξεχαστούμε!

Δείτε και το βίντεο:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…