Σιλά ο "αντιΖέκα"

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα στο πρόσωπο του Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα κι αν περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει αύριο το αργότερο.

59a53db11dc524025b8b48c1

Ο 26χρονος μέσος από το Μάλι που έχει γαλλικό διαβατήρια και αγωνίζεται ως αμυντικός ή κεντρικό χαφ της Ρεν αναμένεται να αγωνιστεί δανεικός για έναν χρόνο, με τη συμφωνία να εμπεριέχει οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ.

Με την Εθνική του Μάλι μετρά 22 συμμετοχές ενώ φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώατά το παρελθόν έχει και μια συμμετοχή με την εθνική Γαλλίας Κ-21.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 2010/11 στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Κλερμόν. Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε το 2012/13 τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και έπεισε την Άστον Βίλα να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Στην Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2014 πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Καϊσέρισπορ με την μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι του 2015 η Ρεν πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Σιλά να αγωνίζεται 20 φορές.

Ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Μονπελιέ όπου αγωνίστηκε την περσινή περίοδο ως δανεικός πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές, τις 13 ως βασικός ενώ κατάφερε να σημειώσει και 1 τέρμα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…