Newsroom

Newsroom

Σήκω και φύγε, δεν θέλω δίπλα μου ένα μωρό που ουρλιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά μιας γυναίκας στο τρένο έναντι μιας μητέρας με ένα νεογέννητο μωράκι.

585272751dc524747b8b466d

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα επιβιβάστηκε στο τρένο στο Μπράιτον της Αγγλίας και πήγε να καθίσει κανονικά σε μια θέση.

Στις θέσεις αυτές καθόταν μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε να επιτίθεται στη νεαρή μητέρα γιατί πήγε να καθίσει δίπλα της έχοντας το μωρό της στην αγκαλιά της!

«Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους και καλύτερους από εσένα. Εγώ έχω πληρώσει εισιτήριο πρώτης θέσης. Δεν θέλω δίπλα μου ένα μωρό που ουρλιάζει», είπε για να απαντήσει η μητέρα: «Δεν με σέβεσαι καθόλου. Αυτός (σ.σ. δείχνοντας το μωρό) συμπεριφέρεται καλύτερα από εσένα».

Στη διαμάχη ενεπλάκησαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι πήραν το μέρος της ηλικιωμένης, λέγοντας στη γυναίκα πως δεν έχει εισιτήριο για το συγκεκριμένο τμήμα του τρένου άρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Η μητέρα μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει πως έχει πληρώσει εισιτήριο και πως αυτές οι θέσεις που εκείνοι ονόμαζαν «πρώτης τάξης» είναι καθίσματα στα οποία έχουν προτεραιότητα άτομα τα οποία δεν μπορούν και δεν πρέπει να στέκονται όρθια.

Τελικά η νεαρή με το μωρό σηκώθηκε και κάθισε αλλού, σε θέση που της παραχώρησε νεαρός άνδρας.


Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…