Σε πόλεμο με τους "Αμβρόσιους"

«Προστάτη των ομοφυλοφιλων», αποκάλεσε σήμερα ο μητροπολίτης Αμβρόσιος τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή. «Να γράφουμε εμείς τα βιβλία των θρησκευτικών για τα σχολεία», δήλωσε χθες ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ. «Εθνοπροδότες οι πολιτικοί που θα υπογράψουν λύση με όνομα “Μακεδονία”», είχε δηλώσει, πριν λίγες εβδομάδες, ο Μητροπολίτης Κοζάνης, την ίδια ώρα που ο μητροπολίτης Κυθήρων μήνυε τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Jesus Christ Superstar».

5ac380261dc5240b778b456e

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Το νέο παραλήρημα του Αμβρόσιου περί “κόκκινης χούντας” και εκ νέου στοχοποίησης των ομοφυλοφίλων και δεν είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αυτό έχει ξεχειλίσει από καιρό. 

Δε σέβονται καν τη Μεγάλη Εβδομάδα οι… Παναγριώτατοι ιεράρχεςαποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως είναι η σύγχρονη εκδοχή των Γραμματέων και των Φαρισαίων. Των τελώνηδων και των εμπόρων που έδιωξε -κατά τας γραφάς- ο Ιησούς, μαινόμενος, στο Ναο του Σολομώντα. Το σπίτι του Πατρός του, που το έκαναν οίκο ανοχής του κέρδους.. καλή ώρα.

Ανθρωπάκια που κάτω από τη φαινομενική ευσέβειά κρύβουν την αλαζονεία της εξουσίας τους. Έμποροι της θρησκευτικής ηθικής που καλύπτει σχεδόν 2 τόνους ανηθικότητας και απανθρωπιάς.

Είναι πλέον σαφές πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι διακοσμητικό στοιχείο στην ελληνική εκκλησία και την Ιερά Σύνοδο. Οι ελάχιστοι φωτισμένοι, μετριοπαθείς ιεράρχες κρύβονται, αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό στους γνωστούς-άγνωστους «μπαχαλάκηδες» της “Αδελφότητας της Χρυσοπηγής” να ξερνάνε μίσος και σκοταδισμό. Έχοντας πάντα παραστάτες τη ΝΔ, αλλά και τη Χρυσή Αυγή.

Οι Αμβρόσιοι, οι Σεραφείμ, οι Άνθιμοι, μαζί με πλείστους άλλους ιεράρχες, έχουν κηρύξει έναν φονταμενταλιστικό πόλεμο ο οποίος μας γυρίζει πίσω σε πολύ σκοτεινές εποχές. Πιο σκοτεινές ακόμα και από αυτές που ζούμε τώρα. Φαίνεται πως το μαύρο και το σκοτάδι πάει ασορτί με τους… Αμβρόσιους. 

ΥΓ. Προς ορισμένους λαλίστατους υπουργούς και βουλευτές της συγκυβέρνησης: Η βρώμα και η δυσωδία από το αποσυντεθειμένο και διεφθαρμένο “πτώμα” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν φτάσει να ποντάρουν πολιτικά στον… Ερντογάν, δεν μπορεί να είναι η απάντηση σε όλα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει τις δικαιολογίες σας, τις απόψεις σας περί παντός επιστητού στα κανάλια της διαπλοκής και τις παλικαριές σας. Βουλώστε το επιτέλους και κάντε τη δουλειά σας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…