Σε "πανικό" ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παίρνει τηλέφωνα σε κανάλια για να περιορίσει το σημερινό του κάζο στη Βουλή

Σε «πανικό» φαίνεται πως βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το σημερινό κάζο του στη Βουλή κόντρα στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται μάλιστα να τηλεφωνεί ο ίδιος στα κανάλια για να μην παίξουν συγκεκριμένα αποσπάσματα της ομιλίας του πρωθυπουργού για τα «δωράκια» της Siemens.

59fc735e1dc52447598b4585

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, μετά από την επικοινωνιακή ήττα της ΝΔ από την κυβέρνηση στη Βουλή σήμερα, επικρατεί πανικός και προβληματισμός στις τάξεις της γαλάζιας παράταξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια αρκετά κακή παρουσία στη Βουλή και «συνετρίβη» επικοινωνιακά από τον Αλέξη Τσίπρα. Μην ξεχνάμε ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει επί της ουσίας για τις «καυτές» αποκαλύψεις του Documento για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά αναφέρθηκε στα «δωράκια» της Siemens. Μια από τις «ατάκες» του πρωθυπουργού που άφησε χωρίς αντίδραση τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η εξής: «Η ανομία κύριε Μητσοτάκη πίνει καφέ στο σαλόνι σας με καφετιέρα Siemens».

Λίγο δεν το λες αυτό το «κάζο». Έτσι λοιπόν, ο αρχηγός της ΝΔ φέρεται πως άρχισε ο ίδιος τα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να περιορίσει όσο μπορεί τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον και της Siemens.

Αναμένεται φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που πρόκειται να τηρήσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους