Σε κρίσιμη κατάσταση ο "Γιώργος", το αρκουδάκι που πυροβόλησαν στο Μέτσοβο (βίντεο)

Συνεχίζεται η περίθαλψη της μικρής αρκούδας, που βρέθηκε στο Μέτσοβο τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο , στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ…

590 206bc7a911bc2644605eaac6ecedb0a9

Συνεχίζεται η περίθαλψη της μικρής αρκούδας, που βρέθηκε στο Μέτσοβο τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο , στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον Αετό Φλώρινας . Η υγεία του «Γιώργου», όπως ονομάστηκε το αρκουδάκι, εξακολουθεί να είναι σταθερή αλλά κρίσιμη και οι γιατροί δίνουν μάχη για να ξεπεράσει το οίδημα που έχει στο κεφάλι.

Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στη Μονάδα Εξωτικών και Άγριων Ζώων και στη Μονάδα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Κτηνιατρική Σχολής του ΑΠΘ για τις απαραίτητες εξετάσεις. Μετά από κλινική εξέταση και τη λήψη ακτινογραφιών διαπιστώθηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ παράλληλα βρέθηκαν και άφθονα βλήματα πυροβόλου όπλου στην περιοχή της κεφαλής και του θώρακα.

Ο «Γιώργος» είναι τώρα υπό στενή παρακολούθηση από την Επιστημονική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και του ΑΠΘ. Εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ώστε να υποχωρήσει το οίδημα και υπάρχει η ελπίδα ότι θα ανακάμψει.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…