Σε διεθνές ανοικτό φόρουμ εμπιστεύτηκε το…μυστικό του σχέδιο ο Βαρουφάκης

Του Παύλου Κιρκασίδη

varoufakis 135

Του Παύλου Κιρκασίδη

1. Ο Βαρουφάκης σε διεθνές ανοικτό φόρουμ εμπιστεύεται μυστικό παράνομο σχέδιο που… εκπόνησε ο ίδιος. (πρώτη και βασική παράνοια περιεχομένου).

► 2. Κανένα από τα εκατοντάδες άτομα του forum επί μια εβδομάδα δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν το παραμικρό, ο δε διεθνής Τύπος σωπαίνει (!!!) παρά μόνο οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της Καθηκιμερινής φέρνουν στο φως της δημοσιότητος ένα θέμα που, εφόσον είναι ακριβές, ΗΤΑΝ στο φως της δημοσιότητος από την πρώτη στιγμή (!!!)

► 3. Για το… περιεχόμενο της «αποκάλυψης» δεν το συζητάμε, τύφλα νάχει ο Γούντι Άλλεν στο «Πάρε τα λεφτά και τρέχα»… ούτε καν μπαίνουμε στη διαδικασία… είναι ενδεικτικό και αντίστοιχο της τραγικά απελπιστικής κατάστασης που βρίσκονται πλέον τα εκδοτικά συμφέροντα, με πρώτα εκείνα του Αλαφούζου.

► 4. Από κοντά και ο Θέμος (το αναπαράγει) ο οποίος μάλλον (μάλλον) αυτές τις μέρες βρίσκεται ενώπιον ενός πολύ σοβαρού προσωπικού «ζητήματος» και είτε θέλει να το «διαπραγματευτεί» είτε να δείξει για τελευταία μάλλον φορά τα ξεδοντιασμένα ούλα του πριν εξαφανιστεί δια παντός από προσώπου γης, μαζί με το εκδοτικό του τερατούργημα, παίρνοντας μαζί του και όσους, με τον έναν ή άλλο τρόπο το κανάκεψαν στα παραδημοσιογραφικά χάρτινα ποδαράκια τους. (…)

Αυτάααααα…. (Και η εβδομάδα που έρχεται θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον).

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…