Σε αναμονή εντολής εισβολής από τον Πούτιν ο ρωσικός στρατός (video)

Εφιαλτικές ώρες για πολλές πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας καθώς οι στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις καταστολής. Η προχθεσινή τραγωδία στην…

russian army 0

Εφιαλτικές ώρες για πολλές πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας καθώς οι στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις καταστολής. Η προχθεσινή τραγωδία στην Οδησσό με τους 38 ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ρωσόφωνους.

Η μία μετά την άλλη πόλη ξεσηκώνονται και παίρνουν τα όπλα κατά των δυνάμεων του Κιέβου που προσπαθούν να καταστείλουν τις εξεγέρσεις. Σειρά μετά την Οδησσό παίρνουν η Μαριούπολη και η Κωνσταντίνοφκα και όλοι φοβούνται ένα νέο λουτρό αίματος.

 

 

Την ίδια ώρα η Μόσχα είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια στα χέρια του Πούτιν για το τι θα πράξει η Μόσχα στην Ουκρανία. Μονάδες του ρωσικού στρατού βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία και αναμένουν εντολές.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…