Newsroom

Newsroom

Σαρώνει την Ευρώπη το δριμύ ψύχος από την Σιβηρία – Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας (εικόνες)

Το δριμύ ψύχος από την Σιβηρία που πλήττει την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες και το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε 41 ανθρώπους, συνεχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε πολλές χώρες.

5a97d2e21dc5243c448b467b

Το αεροδρόμιο στην Γενεύη της Ελβετίας έκλεισε σήμερα εξαιτίας του υπερβολικού ψύχους που σημειώνεται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα και συνοδεύεται από χιόνια και ισχυρούς ανέμους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

«Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι προς το παρόν κλειστό για την εναέρια κυκλοφορία (και θα παραμείνει) μέχρι νεωτέρας», αναφέρει το αεροδρόμιο στην ιστοσελίδα του.

«Επομένως συμβουλεύουμε τους επιβάτες να μην έρχονται στο αεροδρόμιο προς το παρόν».

Οι αρχές του αεροδρομίου της Γενεύης συνέστησαν στους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρίες για να ενημερώνονται αν οι προγραμματισμένες πτήσεις θα αναχωρήσουν.



Συναγερμός στο Λονδίνο λόγω χιονοθύελλας

Την ίδια ώρα, η μετεωρολογική υπηρεσία στη Μεγάλη Βρετανία κήρυξε για πρώτη φορά «κόκκινο συναγερμό». Αξιοθέατα του Λονδίνου ντύθηκαν στα λευκά, ενώ το ύψος του χιονιού θα ξεπεράσει τα 40 εκατοστά.

Τόσο η Βρετανία όσο όμως και η Ιρλανδία πλήττονται από το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε την Τρίτη. Η χιονόπτωση είναι σφοδρή και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και σήμερα στη Σκωτία. 


Περισσότερα από 1.300 σχολεία παρέμειναν κλειστά την Τετάρτη σε όλη τη Βρετανία, ενώ δεν έλειψαν και τα τροχαία που στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Συστήνεται η αποφυγή της οδήγησης, όσο αυτό είναι δυνατό.

Το χιόνι έπεφτε πυκνό τη νύχτα σχεδόν σε όλη τη βρετανική επικράτεια προξενώντας τεράστια προβλήματα σε όλο το συγκοινωνιακό και οδικό δίκτυο, ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη,  





Διαβάστε επίσης: Στο έλεος της κακοκαιρίας ολόκληρη η Ευρώπη – Στους 41 οι νεκροί (εικόνες)

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…