Newsroom

Newsroom

Σάλος στο twitter με τη χυδαία ανάρτηση του Νίκου Δήμου για τον Τσίπρα και τη σύζυγό του

Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου διαφωνεί προφανώς με την πολιτική της κυβέρνησης και τον Αλέξη Τσίπρα, γι’ αυτό και τους ασκεί κριτική. Ως εδώ καλά. Δυστυχώς όμως, ιδίως για κάποιον διανοούμενο όπως αυτός, η κριτική του ξεπερνάει πολλές φορές το όριο της χυδαιότητας.

58ff590c1dc52485228b466a

Έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση όπου επέλεξε αντί της πολιτικής κριτικής στον πρωθυπουργό να ειρωνευτεί τόσο εκείνον όσο και της σύζυγό του χρησιμοποιώντας σεξιστικούς χαρακτηρισμούς και γλώσσα πεζοδρομίου.

Ο συγγραφέας έγραψε συγκεκριμένα σ’ ένα tweet που εκτός των άλλων δεν βγάζει και απολύτως κανένα νόημα: «Αν ο Αλέξης αντί για την κνίτισα Περιστέρα είχε ερωτευθεί την καθηγήτριά του, ίσως είχε γίνει ο Έλληνας Μακρόν. Τώρα όμως έμεινε αμόρφωτος».

«Κε Δήμου είστε τουλάχιστον σταθερός. Σταθερά αισχρός και γελοίος» ήταν ένα από τα σχόλια των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης στον Νίκο Δήμου, ο οποίος φυσιολογικά έγινε αντικείμενο σφοδρότατης κριτικής. 


Διαβάστε σχετικά: Η δυστυχία του να είσαι … Νίκος Δήμου

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.