Newsroom

Newsroom

Σάλος στην Κύπρο με γιατρό που χλευάζει ασθενή ο οποίος σφαδάζει από τους πόνους (video)

Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο από βίντεο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο «Φιλελεύθερος» και στο οποίο εμφανίζεται κάποιος γιατρός να κοροϊδεύει ασθενή ο οποίος σφαδάζει από τον πόνο.

5a9051791dc524895e8b4581

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στον «Φιλελεύθερο», ο άνδρας περίμενε στο κρεβάτι του νοσοκομείου για περίπου μία ώρα χωρίς να του δίνει κανείς σημασία. Όταν τελικά ο ασθενής άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια ο γιατρός ειρωνεύτηκε κι αυτόν και τους οικείους του.

Στο βίντεο ακούγεται ο γιατρός να ρωτά τους οικείους του αν έχει ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ σε υπόδειξη της συζύγου του ασθενή ότι ο άντρας της πάσχει από κόλπο, ο γιατρός απάντησε «κόλπο έχουν μόνο οι γυναίκες».

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο γιατρός ακούγεται να φωνάζει σε άλλο ασθενή και να του λέει «να με καταγγείλεις όπου θέλεις κι αν θέλεις να σου δώσω εγώ το τηλέφωνο του Υπουργού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γιατρός που μίλησε άσχημα στον ασθενή αντιλήφθηκε το λάθος του, δήλωσε μετανιωμένος και ήδη έχει απολογηθεί στους οικείους του.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…