Σ’ αυτό το γήπεδο θα διεξαχθεί το Final 4 της νέας Euroleague

Η Κωνσταντινούπολη θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4 της Euroleague για τη σεζόν 2016/2017, όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη στην Πόλη.

57ea30d11dc5244f2b8b4623

Το γήπεδο, όπου θα γίνουν οι τέσσερις αγώνες αποτέλεσε στο παρελθόν έδρα της Αναντολού Εφές και της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο, την τωρινή περίοδο χρησιμοποιείται για τα παιχνίδια της εθνικής Τουρκίας και της Μπεσίκτας. Η χωρητικότητα του στους αγώνες μπάσκετ είναι 16.000 θεατές.

«Αισθανόμαστε όμορφα όταν βρισκόμαστε εδώ. Η Euroleague έχει “χτίσει” τη σχέση της με την Τουρκία. Μια σχέση που ξεπερνάει το χορηγικό επίπεδο. Το Final Four της Euroleague της νέας σεζόν θα γίνει εδώ, στο “Sinan Erdem”», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπερτομέου και πρόσθεσε:

«Η Κωνσταντινούπολη έχει παράδοση στα Final 4 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον επόμενο πρωταθλητή της Euroleague σε αυτή την πόλη τον επόμενο Μάιο. Θα επιστρέψουμε στο “Sinan Erdem Dome”, ένα από τα καλύτερα γήπεδα που υπάρχουν, στο οποίο είναι ωραίο να βλέπεις μπάσκετ σε μια σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλους τους σταρ στην πόλη του για πρώτη φορά στην ιστορία».

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…