Newsroom

Newsroom

Ρότζερ Γουότερς: To "The Wall" είναι ξανά επίκαιρο λόγω Τραμπ

Ο Ρότζερ Γουότερς, δήλωσε ότι το άλμπουμ-σταθμός The Wall είναι αυτή τη στιγμή πιο επίκαιρο από ποτέ με τον Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, κατά την παρουσίαση στο Λονδίνο μεγάλης αναδρομικής έκθεσης αφιερωμένης στο θρυλικό συγκρότημα.

58a727e41dc524bd328b45a2

Μεταξύ των εκθεμάτων βρίσκεται το ραβδί με το οποίο ο διευθυντής της σχολής του Γουότερς στο Κέμπριτζ τιμωρούσε τους μαθητές και το οποίο ενέπνευσε τον αυστηρό δάσκαλο στο The Wall.

Ο Βρετανός μουσικός έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με αφορμή την έκθεση Pink Floyd, Their Mortal Remains, που αναμένεται να διαρκέσει από την 13η Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου του 2017 στο Μουσείο Βικτόρια και Άλμπερτ του Λονδίνου.

«Το άλμπουμ The Wall είναι πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα με τον Τραμπ, με όλες αυτές τις διακηρύξεις για τα τείχη που θα οικοδομήσει, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει στο μέγιστο τους πολίτες βάσει της φυλής και της θρησκείας τους», τόνισε.

Ο διάσημος καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι «έτοιμος» να εξετάσει το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει εκ νέου το The Wall σε μια συναυλία στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ, εκεί όπου ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να χτίσει το τείχος.

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Χαριτσης 0

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά καλεί «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους…