Newsroom

Newsroom

Ρότζερ Γουότερς κατά Τραμπ: Το "The Wall" είναι αυτή τη στιγμή πιο επίκαιρο από ποτέ

O συνιδρυτής του συγκροτήματος Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, δήλωσε ότι το δημοφιλές άλμπουμ «The Wall» είναι αυτή τη στιγμή πιο επίκαιρο από ποτέ με τον Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία.

58a6178b1dc524517a8b4a37

Σπάνια κάνει δηλώσεις ο Βρετανός μουσικός, ωστόσο, μίλησε με αφορμή την έκθεση «Pink Floyd, Their Mortal Remains», που αναμένεται να διαρκέσει από την 13η Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου του 2017 στο Μουσείο Βικτόρια και Αλμπερτ του Λονδίνου.

Από τους δριμύτερους επικριτές του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο Ρότζερ Γουότερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «γουρούνι» σε μια συναυλία στο Μεξικό τον Οκτώβριο, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να καταγγείλει εκ νέου τον «επιθετικό» χαρακτήρα της πολιτικής του.

«Το άλμπουμ The Wall είναι «πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα με τον Τραμπ, με όλες αυτές τις διακηρύξεις (του) για τα τείχη που θα οικοδομήσει, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει στο μέγιστο τους πολίτες βάσει της φυλής και της θρησκείας τους», δήλωσε.

Ο διάσημος καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι «έτοιμος» να εξετάσει το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει εκ νέου το «The Wall» σε μια συναυλία στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ, εκεί όπου ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να χτίσει το τείχος.

«Ομως προτού αυτό γίνει πρέπει καταρχάς να υπάρξει η αφύπνιση» εναντίον «αυτών των πολιτικών της σκληρής δεξιάς» συμπλήρωσε ο Γουότερς, ο οποίος διαμένει στις ΗΠΑ.

«Οι υπόνομοι έχουν ξεχειλίσει από άπληστους και ισχυρούς άνδρες τη στιγμή που σας μιλάω» υπογράμμισε ο 73χρονος ενώπιον των δημοσιογράφων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…