Newsroom

Newsroom

Ρονάλντο: "Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα από την εφορία"

Ανακοίνωση με την οποία καθίστατασι σαφές ότι ουδέποτε απέκρυψε χρήματα από την εφορία εξέδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

5942520c1dc524817b8b49d9

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στη δικαστή Μόνικα Γκόμεθ Φερέρ, ο Πορτογάλος άσος επαναλαμβάνει ότι «η ισπανική εφορία γνωρίζει με λεπτομέρειες τα έσοδά μου, διότι τα έχω καταθέσει όπως προβλέπεται από το νόμο» και προσθέτει:

«Ουδέποτε είχα πρόθεση να αποφύγω την πληρωμή φόρων. Κάνω πάντα τις δηλώσεις και πληρώνω τους φόρους που μου αναλογούν διότι αναγνωρίζω ότι αυτό είναι χρέος κάθε πολίτη. Είναι αυτό που ζητώ, επίσης, από όσους διαχειρίζονται αυτά τα θέματα, διότι δεν θέλω να δημιουργούνται προβλήματα’.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι «ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τη φορολόγηση σε κάποια από τις χώρες στις οποίες έζησε», ενώ ξεκαθαρίζεται πως στη διάρκεια της κατάθεσής του ο Ρονάλντο δήλωσε στη δικαστή ότι η επίμαχη εταιρεία μέσω της οποίας φερόταν να διαπράττει την φοροδιαφυγή συστήθηκε κατόπιν υποδείξεως των δικηγόρων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περίοδο που αγωνιζόταν εκεί.

«Η σύσταση και η δομή της εταιρείας ήταν απολύτως νόμιμες» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Κατόπιν, ο Κριστιάνο προσπάθησε να εξηγήσει στη δικαστή πως λειτουργούσε η εταιρεία που διαχειριζόταν τα δικαιώματα εικόνας του, ενώ αναφέρθηκε στην κατάθεσή του με λεπτομέρειες για το πως γινόταν η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ανά έτος.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη και ελπίζω ότι και σε αυτή την περίπτωση η απόφαση θα είναι δίκαιη. Για να αποφύγω οποιαδήποτε παρερμηνεία ή παρεξήγηση επί του συγκεκριμένου θέματος, δεν πρόκειται να κάνω καμια δήλωση μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης» καταλήγει η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…