Newsroom

Newsroom

Rolling Stone: Ο Μάλκολμ Γιανγκ των AC/DC έχει άνοια

Τη δυσάρεστη είδηση ότι κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των AC/DC πάσχει από άνοια επιβεβαίωσε η οικογένειά του. «Ο Μάλκολμ πάσχει από…

malkom

Τη δυσάρεστη είδηση ότι κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των AC/DC πάσχει από άνοια επιβεβαίωσε η οικογένειά του. «Ο Μάλκολμ πάσχει από άνοια και η οικογένειά του σας ευχαριστεί για το σεβασμό στην ιδιωτικότητά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.

Το ροκ συγκρότημα, ένα από τα σπουδαιότερα όλων των εποχών, ιδρύθηκε από τον Μάλκολμ Γιανγκ και τους αδελφούς Ανγκους στο Σίδνεϊ το 1973 και έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δίσκους. Ανακοινώνοντας το νέο άλμπουμ «Rock or Bust» την περασμένη εβδομάδα, το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι ο 61χρονος Γιανγκ δεν θα επέστρεφε στην πρώτη γραμμή. Νωρίτερα, φέτος είχε αποχωρήσει για ένα χρονικό διάστημα, λόγω προβλήματος υγείας.

«Δυστυχώς, λόγω της κατάστασής του, ο Μάλκολμ δεν θα επιστρέψει στη μπάντα. Οι AC/DC θα πραγματοποιήσει περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ Rock or Bust το 2015», είχαν αναφέρει τότε οι AC/DC στην ιστοσελίδα της. Οπως ανέφερε το συγκρότημα, ο ανηψιός του Μάλκολμ Γιανγκ, Στίβι, θα τραγουδήσει στο άλμπουμ και θα τους ακολουθήσει στην περιοδεία.

Το Rock or Bust θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…