Newsroom

Newsroom

Πυροβολισμοί με νεκρούς σε ντίσκο στη Γερμανία

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο - Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

597d9fe31dc524283e8b456f

Τουλάχιστον δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους , ενώ πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης σε κέντρο διασκέδασης στη Γερμανία στη νότια πόλη Κονστάνζ, όπως μεταδίδουν τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ένας ή περισσότεροι δράστες άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν “πολλοί άνθρωποι”

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα και πλέον “δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν διευκρίνισε αν οι δράστες συνελήφθησαν, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες της ντισκοτέκ κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από την ντισκοτέκ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Η ντισκοτέκ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντίας, μιας πόλης στη νότια Γερμανία, πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, με την ομώνυμη λίμνη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…