Newsroom

Newsroom

Πως το γάβγισμα αδέσποτων σκύλων έσωσε κοπέλα από απαγωγή

Οι φωνές μιας κοπέλας καθώς και το γάβγισμα από αδέσποτα σκυλιά την έσωσαν από απαγωγή.

587b78ee1dc524d2778b45db

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε μια νεαρή κοπέλα, τρεις άνδρες προσπάθησαν να την απαγάγουν το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα όταν εκείνη επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.

Τα όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η κοπέλα έγιναν στο Βελβεντό. Τρεις άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βανάκι επιχείρησαν να τη βάλουν μέσα στο όχημα με τη βία

Σύμφωνα πάντα με την κοπέλα, περί τις 3:30 το πρωί, φεύγοντας από γνωστό μπαράκι του Βελβεντού και ανηφορίζοντας σε κεντρικό δρόμο της όμορφης πόλης, είδε ξαφνικά ένα λευκό βανάκι, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες.

Αρχικά ο οδηγός αναβόσβησε τα φώτα, με την ίδια να μη δίνει σημασία, αλλά στη συνέχεια (σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η κοπέλα) το όχημα την πλησίασε και τότε άνοιξε η συρόμενη πόρτα του, με δυο άντρες να επιχειρούν με τη βία να τη βάλουν μέσα στο βανάκι.

Όπως λέει η ίδια, αφού αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, άρχισαν να γαβγίζουν αναστατωμένα και αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, με τους τρεις άντρες να εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους και το όχημα να απομακρύνεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό, με την καταγγελία της να έχει καταγραφεί και να εξετάζεται με προβληματισμό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…