Newsroom

Newsroom

Public καλοκαίρι 2017: Zήστε το καλοκαίρι 24/7 με το Public Summer

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, καλωσορίζει το καλοκαίρι του 2017 με το Public Summer.

594153001dc524817b8b481a

Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι δύο εβδομάδες των διακοπών, αλλά 90 μέρες γεμάτες στιγμές που πρέπει να τις ζούμε όπως τους αρμόζει, τα Public αγκαλιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο και σας προσκαλούν να γνωρίσετε το public.gr/summer

Το Public Summer είναι μια ολοκληρωμένη online πρόταση, για να
σχεδιάσετε ένα όμορφο και χαλαρό καλοκαίρι, να ενημερωθείτε και να ικανοποιήσετε
κάθε επιθυμία σας. Στο ειδικά
διαμορφωμένο micro
site του Public, public.gr/summer, θα ανακαλύψετε προτάσεις ανάλογα με το τι θα κάνετε, πού θα ταξιδέψετε ή με ποιο μέσο θα μετακινηθείτε, ενώ παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας.

Σχεδιάζετε καλοκαιρινές βραδιές με φίλους στο σπίτι; Ταξίδια σε όμορφους προορισμούς ή βόλτες στην πόλη; Αναζητάτε τον καλύτερο εξοπλισμό παραλίας για παιδιά ή το καλύτερο βιβλίο για να διαβάζετε στη θάλασσα; Όποια και αν είναι η περίσταση και η διάθεση, το Public Summer φροντίζει όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και για τις δραστηριότητες εντός του σπιτιού. H ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά προσαρμοσμένων για τις καλοκαιρινές ανάγκες ποικίλει: από τον εξοπλισμό της παραλίας, τα αξεσουάρ ταξιδιού, φορητούς φορτιστές και αδιάβροχα gadgets μέχρι projectors, κονσόλες παιχνιδιών αλλά και fitness gadgets.

Στο Public Summer θα βρείτε έξυπνα summer tips για να εκτοξεύσετε τη διάθεσή σας στα ύψη, ακόμη κι αν μείνετε πίσω στην πόλη, καθώς και καλοκαιρινές δραστηριότητες, εκδηλώσεις, για τι οποίες μπορείτε να κλείσετε πρώτοι τη θέση σας μέσω της ειδικής υπηρεσίας Public Tickets.

Αν λοιπόν θέλετε να ζείτε
το καλοκαίρι 24/7, έφτασε η ώρα να κάνετε κάθε μέρα, κάθε καλοκαιρινή στιγμή
μοναδική, με ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ανάγκη και δραστηριότητα, που θα
ανανεώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών μηνών του καλοκαιριού με το   public.gr/summer/




Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…