Newsroom

Newsroom

Ψάχνεις smartphone; Προτάσεις για κάθε… γούστο που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις

Η αγορά ενός smartphone κινητού τηλεφώνου μπορεί να εξελιχθεί σε μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Η τιμή του, οι «επιδόσεις» του αλλά και η «μάρκα» είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι περισσότεροι πριν καταλήξουν σε ένα κινητό. Κάνουν όμως τη σωστή επιλογή;

56f2db0f1dc524740a8b4ab3

Η λογική θέλει για την αγορά ενός smartphone τηλεφώνου να καταγράψεις πρώτα τις ανάγκες σου και με βάση αυτές να κινηθείς για να το αποκτήσεις. Βέβαια, με την τεχνολογία να εξελίσσεται όπως εξελίσσεται από μήνα σε μήνα, πολλές φορές «θολώνεσαι» με τα «εξτρά» χαρακτηριστικά τους και χάνεις την ουσία.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 3 κατηγορίες με βάση κοινές ανάγκες που έχουν οι περισσότεροι καταναλωτές.


1 – «Θέλω κινητό με τέλεια κάμερα»

Στα “must” ενός smartphone κινητού τα τελευταία χρόνια και ειδικά σήμερα, είναι η κάμερά του. Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες καλής ποιότητας στη στιγμή αλλά και σε σκηνικά χαμηλού φωτισμού.

Αρκετά μοντέλα γνωστών εταιριών έχουν εξελίξει τις κάμερές τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S7. Κατά κοινή ομολογία η φωτογραφική του δεν φοβάται το σκοτάδι. Οι φωτογραφίες που βγάζει το Galaxy S7 είναι πάντα ευκρινείς, καθαρές και ολοζώντανες.

Στα «ατού» του φωτογραφικού της φακού το διάφραγμα f/1.7 και τα μεγαλύτερα pixel (1.4µm) του αισθητήρα εικόνας των 12MP. Βάλτε φως στις φωτογραφίες σας.

Εξαιρετική ακόμα επιλογή για τους λάτρεις των selfies και γενικά των “likes” το Sony Xperia C4. Διαθέτει οθόνη Full HD 5.5, πίσω κάμερα στα 13MP και selfie camera με ευρυγώνιο φακό και flash στα 5MP.

Αν ψάχνετε κάτι πιο… «οικονομικό», τότε το LG Bello ΙΙ είναι αυτό που ψάχνετε. Η μπροστινή του κάμερα στα 2MP και η λειτουργία Gesture Shot θα σας επιτρέψει να βγάλετε μια τέλεια selfie. Στα «συν» του μοντέλου, το Flash στην μπροστινή κάμερα που θα σας επιτρέψει να «φωτίσετε» τις selfie σας.


2 – «Θέλω να βλέπω ταινίες και σειρές»

Εάν κινείστε καθημερινά «άπειρες» ώρες με τα ΜΜΜ, τότε σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους να περάσει η ώρα σας είναι να φορέσετε τα ακουστικά σας και να δείτε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία. Τί πρέπει να ψάξετε λοιπόν;

Κινητό με μεγάλη οθόνη και υψηλής ευκρίνειας. Ένα από τα ιδανικότερα Smartphone της αγοράς για ακριβώς αυτόν το σκοπό είναι το Turbo-X Ω 4G. Με Full HD οθόνη στις 5.5″ και IPS τεχνολογία μπορείς να βλέπεις καθαρά από κάθε γωνία τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες.

Άσε που και με την εφαρμογή milamu, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στο κινητό σου ό,τι θες και εκείνο να «εκτελέσει την εντολή».


3 – Ψάχνω κινητό «εργάτη»

Από τα βασικά χαρακτηριστικά που κοιτάει κάποιος πριν αγοράσει νέο κινητό τηλέφωνο είναι το πόσο «γρήγορα τρέχει». Γρήγορες εντολές, άμεση αντίδραση κανένα «κόλλημα» στις εφαρμογές και στις εργασίες που θέλετε να κάνει.

Ρόλο εδώ παίζει η RAM του κινητού και φυσικά ο επεξεργαστής που «φορά». Μια από τις αρκετά καλές επιλογές της αγοράς εάν θέλετε το smartphone σας να λειτουργεί όπως ακριβώς και ο υπολογιστής σας, είναι το Microsoft Lumia 950 4G.

Με 6πύρηνο Snapdragon 810 επεξεργαστή στα 1.8Ghz και στα 64bit, οι δυνατότητες του Lumia 950 θα σας κερδίσουν από την πρώτη σας επαφή. Επιπλέον, εάν το συνδέσετε με το Display Dock, το πληκτρολόγιο, την οθόνη και το ποντίκι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως έναν υπολογιστή.

Από τις ιδανικότερες επιλογές αλλά «ακριβή» είναι το Galaxy S7. Ο πανίσχυρος 8πύρηνος Exynos 8890 επεξεργαστής συνδυάζεται μοναδικά με τα 4GB μνήμης RAM που μαζί με την μπαταρία 3000mAh το καθιστούν μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα ειδών τεχνολογίας και τηλεφωνίας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…