Πρώην στελέχη της ΝΔ: Στηρίξτε την Κυβέρνηση χωρίς μικροψυχία

Σαφείς αποστάσεις από την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία παίρνουν πρώην στελέχη της

5a69f1941dc5241a218b458b

Νέο ρήγμα στη Νέα Δημοκρατία προκαλεί η δημόσια παρέμβαση της «Ένωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η «Ένωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», σε ανακοίνωσή της στις 24 Ιανουαρίου 2018, τάσσεται σαφώς υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών και καλεί σε στήριξη της διαπραγμάτευσης για το χρέος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Συστήνει μάλιστα αποφυγή της «μικροψυχίας», δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σαφών αποστάσεων από την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες», αναφέρουν και προσθέτουν πως «οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στην μικροψυχία έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα».

Η ένωση, σε ένα πνεύμα εθνικής συνεννόησης, αναφέρει πως «τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους».


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…