Πρώην κοπέλα του Κιμ Γιονγκ Ουν "ξεσκεπάζει" τον χαρακτήρα του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν που έχει αναστατώσει ολόκληρο τον πλανήτη με τις συνεχείς δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων, ήταν από έφηβος ακόμα ιδιαίτερα ευέξαπτος και με χαοτικό ταμπεραμέντο.

59afdf2f1dc524fa7c8b45fa

Σύμφωνα με τους Independent, ο Nam Sung Wook, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Εθνικής Στρατηγικής για την Εθνική Ασφάλεια (INSS), βασισμένος στην μαρτυρία μιας πρώην κοπέλας του Κιμ, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, υποστήριξε πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας από την ηλικία των 15 ετών ακόμα, που οι δυο τους είχαν σχέση, θύμωνε πολύ εύκολα.

Συγκεκριμένα,ο Nam υποστηρίζει, πως η κοπέλα προσπάθησε κάποια στιγμή να τον πείσει να σταματήσει το κάπνισμα, ωστόσο, η ίδια αντίκρισε έναν Κιμ ο οποίος την σόκαρε με την συμπεριφορά του.

«Καθώς ο Κιμ καπνίζει από  νεαρή ηλικία, η φίλη του τον συμβούλεψε να σταματήσει το κάπνισμα», δήλωσε ο Nam στο συνέδριο ενός πολιτικού κόμματος στη Σεούλ την Τετάρτη, όπως ανέφερε η Yonhap News της Κορέας.

«Τότε, ο Κιμ εξερράγη χρησιμοποιώντας μια γλώσσα, η οποία την συγκλόνισε» πρόσθεσε.

«Αυτός ο σκληρός τρόπος που έδειξε με έκανε να σκεφτώ ότι τα πράγματα θα περιπλέκονταν μόλις γίνει ο «ηγέτης του έθνους», υποστήριξε ο Nam.

Ο Nam πιστεύει ότι οι αδυναμίες που έχει σαν προσωπικότητα ο Κιμ είναι τόσο σοβαρές ώστε ο μόνος τρόπος να επιλυθούν οι εντάσεις στην Κορέα είναι να «εξαλειφθεί».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…