Newsroom

Newsroom

Το πρώτο κατάστημα της ELPEDISON στην Κηφισιά

H ELPEDISON εγκαινίασε χτες το απόγευμα το πρώτο αυτόνομο κατάστημά της στην Κηφισιά, ανάμεσα σε εκπροσώπους των Μετόχων της, Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ, πελάτες της και συνεργάτες.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟ1

Το κατάστημα ELPEDISON στην Κηφισιά έρχεται να προστεθεί στα 150 σημεία παρουσίας της ELPEDISON στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου καταστημάτων των συνεργαζόμενων αλυσίδων Public, MediaMarkt, Electronet και ΦΩΣ καθώς και στα σημεία εξυπηρέτησης της Εταιρείας, που λειτουργούν στην Καλλιθέα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Στο κατάστημα οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν για όποιο ενεργειακό θέμα τούς απασχολεί σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο καθώς και να πλοηγηθούν στις πρωτοποριακές και φιλικές υπηρεσίες που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία προς όφελος τους.

Επιπλέον, μέσω ειδικής εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να δουν το οικονομικό τους όφελος, εφόσον αλλάξουν προμηθευτή και έρθουν στην ELPEDISON καθώς και να γίνουν πελάτες ELPEDISON, με ιδιαίτερα απλό και γρήγορο τρόπο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Νίκος Ζαχαριάδης, «με την παραγωγή στα δύο εργοστάσιά της, στη Θεσσαλονίκη και Θίσβη, η ELPEDISON καλύπτει το 5% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας. Επίσης διαχειρίζεται το 10% της εγχώριας κατανάλωσης  Φυσικού αερίου. Πρώτο μέλημά μας όμως είναι η φροντίδα των πελατών μας. Έχοντας σαν αρχή να εξυπηρετούμε τον πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται είμαστε  πάντα δίπλα του και τον στηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια, προσφέροντας ξεχωριστές και καινοτόμες ενεργειακές λύσεις. Θέλουμε να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες μας και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους, τόσο μέσα από τα προϊόντα που τους προσφέρουμε όσο και μέσα από την ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους». Και όπως τόνισε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, «Η ανταμοιβή μας για την προσπάθεια αυτή είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σήμερα, περισσότεροι από  100.000 πελάτες μάς εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε».

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…