Newsroom

Newsroom

Πρόταση 14 εκατ. ευρώ περιμένουν στον Ολυμπιακό για Μήτρογλου

Νέα κρούση αναμένουν στο λιμάνι για τα… πιστόλια του Κώστα Μήτρογλου, μετά την αρνητική απάντηση του συλλόγου του Πειραιά στην…

mitroglou 2

Νέα κρούση αναμένουν στο λιμάνι για τα… πιστόλια του Κώστα Μήτρογλου, μετά την αρνητική απάντηση του συλλόγου του Πειραιά στην πρόταση των 11 εκατ. ευρώ από τη Φούλαμ.  

Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, νέα πρόταση αναμένεται να κατατεθεί για να γίνει ο Μήτρογλου κάτοικος «Κρέιβεν Κότατζ» και θα ξεπερνάει τα 14 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα σχεδόν ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Sky Sports Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ.

Μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, οι Αγγλοι – οι οποίοι έχουν στο ρόστερ τους τον Γιώργο Καραγκούνη – θα συνεχίσουν να το παλεύουν για τον Μήτρογλου.

Το ερώτημα είναι αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει ήδη πουλήσει τον Βάις στο Κατάρ για τέσσερα εκατ. ευρώ και τον Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για 1,5 εκατ. ευρώ, θα προτιμήσει να περιμένει κι άλλο ποντάροντας στο ότι ο Μήτρογλου θα ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του, κυρίως στις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…