Newsroom

Newsroom

Προς πώληση το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο

Αν μέχρι τώρα βλέπατε ιπτάμενα αυτοκίνητα σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τώρα έρχονται και στην πραγματικότητα.

58a308591dc524fe688b45a1

Η PAL-V δημιούργησε δύο διθέσια, τρίτροχα μοντέλα, το Liberty Sport και το Liberty Pioneer, ικανά να αναπτύσσουν στον αέρα ταχύτητες 180 χλμ την ώρα.

Το Liberty Sport είναι το φθηνότερο από τα δύο μοντέλα με την τιμή να αρχίζει από τα 400.00 δολάρια στη βασική του εκδοχή, ενώ το Pioneer στοιχίζει περί τα 600.000 δολάρια καθώς είναι εφοδιασμένο με μια οθόνη οργάνων ηλεκτρονικής πτήσης, με θερμική ισχύ, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται και εκπαιδευτικά μαθήματα για τους αγοραστές.

Όσοι πιθανοί αγοραστές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν όλα τα χρήματα μαζί, μπορούν να δώσουν μια προκαταβολή 25.000 δολαρίων για την Pioneer, ή 10.000 δολαρίων για το Sport.

Σύμφωνα με την PAL-V χρειάζονται 10 λεπτά για τη μετάβαση από την οδήγηση στην πτήση και τα ιπτάμενα αυτοκίνητά της μπορούν με πλήρες ντεπόζιτο να διανύσουν πετώντας 500 χλμ.

«Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ιπτάμενο αυτοκίνητο που συμμορφώνεται με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας που καθορίζονται από τους ρυθμιστικούς φορείς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Robert Dingemanse, Διευθύνων Σύμβουλος της PAL-V.


Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»