Newsroom

Newsroom

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο βιαστής της Δάφνης – Του επιτέθηκαν πολίτες στα δικαστήρια

Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κατά την έξοδο του 52χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας στη Δάφνη.

5910386e1dc524bd648b46c6

Ο 52χρονος που εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο στην ανακρίτρια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην Ευελπίδων, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους «δεν μου επέτρεψαν να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο».

Κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών.

Ο κατηγορούμενος, είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα, καλείται αύριο να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’εξακολούθηση (κακούργημα, παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο κατηγορούμενος συνεχίζει να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας.

Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής κοπέλας

Την ίδια ώρα, η περιγραφή της κοπέλας για τα όσα έζησε στα χέρια του 52χρονου κατηγορούμενου προκαλεί ανατριχίλα.

Η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εφιάλτη που έζησε στο υπόγειο της Δάφνης από τη στιγμή που ο 52χρονος τη νάρκωσε μέχρι και την στιγμή που άντρες της Ασφαλείας μπήκαν και την έσωσαν από τον Γολγοθά.


Το bloko.gr αποκαλύπτει ολόκληρη την απολογία της νεαρής κοπέλας:

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε» .

Η κατάθεσή της κλείνει με την συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε». 





Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…