Newsroom

Newsroom

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Εθνική έκανε το 3×3 κόντρα στην Εσθονία

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στο Ταλίν την Εσθονία με γκολ των Τοροσίδη και Σταφυλίδη.

57fc06dd1dc5240b798b472c

Η Εθνική παρέμεινε στην κορυφή του 8ου ομίλου μαζί με το Βέλγιο, που διέλυσε εκτός έδρας το Γιβραλτάρ. Η Ελλάδα ήταν ξανά ουσιαστική και παρά τις ατυχίες που βρήκε μπροστά της έφυγε με το πολύτιμο «τρίποντο» από την χώρα της Βαλτικής και, πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπι με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη τον ερχόμενο μήνα στο Καραϊσκάκη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού η «γαλανόλευκη» κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Βασίλη Τοροσίδη μετά το κόρνερ του Μάνταλου. Στα επόμενα 17 λεπτά, όμως, ο Μίχαελ Σκίμπε αναγκάστηκε να προβεί σε δύο αλλαγές. Η πρώτη στο 7΄ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι και να δίνει την θέση του στον Ταχτσίδη και η δεύτερη στο 18΄ με τον σκόρερ της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη να κατευθύνεται στον πάγκο λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η είσοδος των Ταχτσίδη και Οικονόμου επέφερε όπως ήταν λογικό αναγκαστικές εσωτερικές αλλαγές στο σχήμα της εθνικής Ελλάδας, με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή που υπήρχε στα πρώτα λεπτά.

Τα πόδια των Εσθονών «κόπηκαν» στο 61′ όταν η Ελλάδα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σταφυλίδης με εξαιρετικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα «κλειδώνοντας» το «τρίποντο».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…