Πρώην και νυν μη…καλοκουρδισμένοι κυβερνητικοί "αλληλομαχαιρώνονται" για τον ΕΝΦΙΑ

Ευθύνες στο «προηγούμενο οικονομικό επιτελείο» και, προσωπικά στον προηγούμενο γεν. γραμ. Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, για τα λάθη που σημειώθηκαν στον…

Ευθύνες στο «προηγούμενο οικονομικό επιτελείο» και, προσωπικά στον προηγούμενο γεν. γραμ. Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, για τα λάθη που σημειώθηκαν στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακίνητων επέρριψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος «απάντησε» σε σκληρή γλώσσα, μέσω ανάρτησής του στο twitter.

«Ο γεν. γραμ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γεν. γραμ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι. «Περιμένω και περιμένουμε τον κ. Χαρδούβελη να μάς πει τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ» πρόσθεσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλα τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν. Συμπλήρωσε δε ότι «όταν κάνεις κάτι καινούργιο δεν θα είναι όλα μετρημένα στον πόντο, καθώς δεν είναι καλοκουρδισμένο σύστημα το δημόσιο… Το θέμα είναι να παραδεχθούμε τα λάθη μας, και να προχωράμε».

Άμεση και σκληρή ήταν η «απάντηση» από τον πρώην γεν. γραμ. Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη: «Βλέπω υπουργό στον ΣΚΑΪ να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα».

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…