Πρόβλημα με δύο εγγυητικές επιστολές για τις τηλεοπτικές άδειες

Εμπλοκή παρουσιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς ένας από τους υποψήφιους, και συγκεκριμένα ο κ. Καλογρίτσας, κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ.

57c4505b1dc52446148b48a0

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νομικοί εκπρόσωποι των υπόλοιπων οχτώ υποψήφιων αντέδρασαν έντονα ζητώντας από την επιτροπή να μη γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του.

Ζήτημα ετέθη επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, και για την εγγυητική επιστολή του Φ. Βρυώνη, η οποία είχε κατατεθεί εμπρόθεσμα, ωστόσο παρουσιάζει πρόβλημα ως προς τη διάρκειά της.

Για τις δύο προβληματικές εγγυητικές επιστολές θα υπάρξει εισήγηση της επιτροπής, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, προς τον γγ Ενημέρωσης Λεύτερη Κρέτσο, ο οποίος θα λάβει τη σχετική απόφαση.

Η προσομοίωση του συστήματος της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε περίπου στις 15.30 και όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των καναλιών το σύστημα κόλλησε δύο φορές. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…